fbpx

+45 25 21 04 82

Bestil online eller ring

Vinyltroldens Historier ll udkommer her den 1. december 2020. Denne gang er formålet at pengene skal gå til Børn, Unge og Sorg.

Pladen kommer i limiteret antal – 175 stk. Så nu på søndag den 22. november kl. 12 kan du forudbestille børnepladen på www.vinyltrolden.dk. Hvis du bor på Vinyltroldens cykelrute cykler jeg ud med børnepladen lørdag den 28. november.

Vi har at gøre med tre historier som henvender sig til børn fra 3 – 7 år.
Den første historie handler om at vi skal behandle naturen pænt og hvad der sker hvis man ikke gør det.
Den anden handler om en sød lille ulykkelig drage der ikke kan spy ild.
Den sidste handler om Julemanden og skal nok høres med en voksen.

Vinyltrolden har sammen med bandet Gelting brugt det sidste års tid på at arbejde på at denne skønne plade kunne blive til. De tre sjove historier er skrevet af Manne Gersby og fortalt af Vinyltrolden, og musikken er lavet af bandet Gelting som består af de to brødre Mikkel og Mads Gelting. Vi har fået Rune Rask også kendt fra Suspekt til at mixe og masterere børnepladen og RPM har været flinke at trykke den mens Henrik Schjerning har tegnet coveret.

Hvis du arbejder på et magasin eller lignende og gerne vil anmelde pladen, så smid mig en privatbesked til Vinyltroldens via facebook eller skriv en mail på vinyltrolden@gmail.com så smider jeg et eksemplar din vej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *