fbpx

+45 25 21 04 82

Bestil online eller ring

Jep du læste rigtigt , næsten hver Fredag springer jeg Vinyltrolden på cyklen og bringer ud til mine kunder, som bor på Frederiksber, Nørrebro , Østerbro , Vesterbro , Sydhavnen , Valby , til dels også Vanløse , Rødovre og Amager. Du skal blot bestille for 300kr, så cykler jeg ud med plader til dig.

Jeg prøver på gøre mit bedste, på skaffe det mest umulige hjem, hvis det kan lade sig gøre. hmm du tænker, hvordan gør man det ? jo det er bare skrive til Vinyltrolden, via Facebook eller smide en mail på vinyltrolden@gmail.com.

Vinyltrolden gør sidst bedste, for at du får en god kunde oplevelse jeg, undskylder de gange, hvor det tager lang tid, om få fat i varen. Det kan jo skyldes så mange ting så håber du forstår.

Vinyltroldens børneplade, er stadigvæk til salg på hjemmesiden, pengene går videre til min næste børneplade, som der knokles på, jeg satser på den udgives her engang forhåbentlig i slutningen af året .

til sidst er der ikke mere end sige, du kan fange Vinyltrolden, på de socialle medier. Instagram – facebook – Discogs – og hjemmesiden, eller når jeg cykler rundt i byen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *