fbpx

+45 25 21 04 82

Bestil online eller ring

1: Vinyltrolden er stadigvæk en pladebutik, ja jeg sælger stadigvæk både nyt og brugt af både lp,er – Bånd og lidt cd,er. Min butik er kun til få fat i på socialle medier. Husk du altid kan skrive en email til vinyltrolden@gmail.com eller Vinyltrolden,s facebook privatbeskeder.

2: Du kan finde Vinyltrolden her, hjemmesiden https://vinyltrolden.dk/ – https://www.discogs.com/seller/vinyltrolden/profile, samt Vinyltrolden er på Instragram og på facebook.

3: Lp-er og Cd,er, folk gerne vil købe, som ikke er betalt inden for 5 Dage. bliver sat til salg med det samme efter, jeg har som mange andre også udgifter, og Vil gerne have det til køre rundt, så hvis man ikke betaler med det samme og du glemmer, kan jeg ikke love dig pladen derefter . Ps.Dig som har plader betalt stående Husk nu hent dem så er du flink TAK.

4: Vinyltrolden køber stadigvæk brugte lp,er og bånd, hvis du har noget du vil sælge så tøv ikke. Ring på 31 31 55 19 eller skriv en privat besked på facebook .

5: Vinyltrolden vil gerne støtte dig og dit projekt, har du noget du vil udgive på vinyl og det er noget som jeg selv syntes om, og kan stå indenfor så tøv ikke, smid blot en privat besked på facebook.

6: Vinyltrolden laver stadigvæk børneplader, hvor alle pengene går til velgørenhedsprojekter, en ny er på vej så bare hold øje. så har du noget du vil Donere dertil tager jeg gerne imod med kyshånd.

7: Vinyltrolden cykler ud med varer i stor københavn, en gang om ugen til de kunder som har købt for 300 kr, eller mere i tidsrummet mellem 11-18. Nordvest – Nørrebro – Østerbro – Amager – Sydhavn – Valby – Vanløse – frederiksberg- Kbh Centrum – Vesterbro.

8: Du kan hente dine uafhentet betalte varer, når Vinyltrolden holder åben. Så er det blot smide en privat besked, at du kommer forbi, så jeg sikre mig jeg ikke er på posthuset, eller ude hentet plader.

9: Vinyltrolden sender gerne dine plader, hvis du ønsker dette, bor du i Danmark sender jeg med Dao, og bor du i udlandet sender jeg med postnord .

10: Står du og mangler en plade du slet ikke kan finde, så tøv ikke skriv en privat besked på facebook , så gør jeg mit bedste i at prøve se om den skaffe,s hjem. Jeg skriver til dig inden jeg bestiller den, og hva den vil koste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *