fbpx

+45 25 21 04 82

Bestil online eller ring

Vinyltrolden starter med fortælle, at jeg er glad for den opbakning der er for mit Crazy, sale så jeg kører et nyt sale her på Lørdag 6 Feb, da der står mange plader, og jeg får ryttet lidt ud i alle mine vinyler, og en masse skønne kunder bliver glade for få lidt ny musik, så hop online kl. 12-24 kører tilbudet hvor mange, tilbud der kommer op vides ikke endnu .

Hvis alt går vel, og posten kommer til tiden lander den nye, Cult of Luna ep, på Fredag i limited edition. har dog kun begrænset antal af den så hold øje.

der er mange gode samlinger der er landet det sidste stykke tid s hold blot øje med Vinyltroldens Facebook og hjemmesiden samt Discogs .

Vinyltrolden vil med glæde sende dine plader hvis du ikke selv har mulighed for komme forbi og hente dem .