fbpx

+45 25 21 04 82

Bestil online eller ring

Kære kunder Dette her er stort problem for mig – her står pt alt for mange uafhentede plader og nogle er flere år gamle. Jeg skriver her i dag og i morgen ud til DIG som har plader stående. Jeg ser gerne at de er hentet senest den 30. ellers sender jeg gerne da det fylder og jeg ikke har plads til at have mine kunders varer stående i flere måneder. Man er altid velkommen til at skrive. Hvis du bor i Storkøbenhavn kan vi mødes, og ellers cykler jeg jo rundt hver søndag og leverer plader. Håber du som kunde forstår mit problem og vi kan få det løst, da der her de næste par uger kommer mange plader som DU/I har bestilt.Med venlig hilsen Vinyltrolden.


Jep Du kan hente vinyler denne kommende uge 35 Mandag 11-17 / Tirsdag 12-18 Onsdag lukket Torsdag 11-18 / Fredag 11-19 Lørdag lukket Søndag cykles der med varer til kunder der har smidt en besked til @vinyltrolden og købt varer for 300 kr eller mere i stor københavn .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *